mandag 26. januar 2015

Grublis for januar - bruk paljetter

Dette var et gøy kort å lage, da jeg overhode ikke er noe fan av paljetter, men jeg viste at jeg hadde noen liggende i en gi bort pose. Så fant de frem og startet med oppgaven jeg fant på Scrappelyst sin side; bruk paljetter. I hode mitt så jeg for meg at dette kom til å bli et skikkelig jallakort med overkill av bling, Men resultatet ble jo ikke det. Så kansje jeg skal beholde disse paljettene da :)4 kommentarer:

 1. Så flott at du tok utfordringen vår, kortet ble kjempelekkert!
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst.

  Katrine

  SvarSlett
  Svar
  1. Liker siden deres, et sted man kan hente inspirasjon! Flinke er dere! Så Tusen takk for flott side!

   Slett
 2. Utrolig lekkert!
  Synes absolutt du bør beholde paljettene :-)
  Tusen takk for at du deltar i grublisen vår hos Scrappelyst.

  hege.

  SvarSlett
 3. Dette var et knallfint kort altså! Liker løsningen din på bruk av paljetter <3 kreativt og delikat. Takk for din deltagelse hos scrappelyst.

  Elin.

  SvarSlett