lørdag 14. februar 2015

Ett Trykk, Utfordring #6 "slide-kort"

Vi jubilerer - utfordring 6 Lena Katrine Øien
Utfordringen lyder som følger - lag slide-kort, gjerne i andre formater/størrelser.

Her er mitt bidrag: Skal si at jeg knotet litt med dette :) Men absolutt kul utfordring!


2 kommentarer:

  1. Den her slags projekter tør jeg slet ikke at gå igang med. Så jeg forstår knotingen og er imponeret over det delikate og überlækre kort, du har lavet!

    SvarSlett
    Svar
    1. Det synes jeg du absolutt bør prøve deg på. Er det ikke sånn at med alt nytt, så blir det litt knoting :) Det vil ikke si at det var ekstremt vanskelig, men jeg sleit litt med mekanismen, det vil si at sidene sklei ikke godt nok ut første gangen, for jeg laget ikke romslig nok plass. Også når man prøver ut litt forskjellige så dukker det alltid opp noe man synes er kjempe gøy og lage.

      Slett