søndag 15. februar 2015

Ett Trykk, Utfordring #7 "bruk resteark"

Vi jubilerer - utfordring 7 Torill Fossum Stamnes
Utfordringen lyder som følger - Ta et dykke ned i restearkene og lag noe ut av dem. Du står ganske så fritt til resultatet og hvordan du gjør det, men her er resteark essensielt!

Jeg bruker ofte restpapir og synes det er veldig greit å bruke på små kort, for der skal det jo ikke så mye papir til. Så det er lett å få brukt opp små biter.Her er mitt bidrag: mini sjokoladekort, her er det brukt rester fra fem forskjellige mønster papir. Jeg pleier også og sitte igjen med striper av kraftkartong som passer perfekt til disse kortene. Ikke like ofte jeg har i farger, kansje ikke så rart, da jeg bruker vannvittig mye kraftkartong i forhold.


Her kommer to kort til med litt rester. For når man først begynner med rester så blir det jo noen flere kort.Og man trenger jo heller ikke så mye mønster papir på alle kort, så da er jo rester helt kurrant :)3 kommentarer:

 1. Såååå mycket läckert! Fastnar för de små underbara chokladförpackningarna, hur har du gjort?! Finns det någon mall eller så, någonstans??? Skulle så gärna vilja prova själv!

  SvarSlett
  Svar
  1. La den ut på scrapping.no :) Man kan jo lage den i forskjellig størrelser, bare å måle sjokolanden (eller annet man vil legge inni.) og lage et hull som passer.

   Slett
 2. Oijj så lekkert!!!
  Disse likte jeg veldig godt! - og så lurt!
  Takk for at du ble med på utfordringen:0)

  SvarSlett