fredag 24. april 2015

Mais med salat

I dag har jeg spist mais med salat, kun for å få to bokser jeg kunne dekorere. Skal i dobbelt bursdagsselskap i morgen og siden jeg lot meg fascinere så av boksen (tutorial -gjenbruk av hermetikkboks) til  Wenche, så måtte jeg jo teste den ut selv.
Selv har jeg valgt å lime bunnen på igjen og laget en tag på toppen som er festet med magnet, inni har jeg puttet penger og litt snop, ruffset pakket inn i silkepapir. For å si det sånn det kommer til å bli flere av disse og det som er litt kult er jo at de kan bruke boksen til ting og tang etterpå.

Deltar med dette hos:
Scrappelyst - Grublis for april - gjenbruk (Håper den teller, selv omWenche gjorde all grublingn.)


7 kommentarer:

 1. Så tøffe bursdagsbokser! Og gjenbruk liker eg :)

  SvarSlett
 2. Kjempetøffe bokser.
  Disse likte jeg kjempegodt.
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst.

  Hege.

  SvarSlett
 3. Så tøffe bokser og så gøy du fant inspirasjon i artikkelen til Wenche!

  Takk for at du deltar på april-grublisen hos Scrappelyst!

  SvarSlett
 4. Gjenbruk er alltid kult, problemet er at det blir for mye ting liggende hvis man skal ta vare på alt. Takk for hyggelige kommentarer :)

  SvarSlett
 5. Knalltøffe! Og så smart å feste tagen med magnet :)
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Slår til en gang i blant! Det som er enda kulere er at du kan feste den i bånd etter at du har åpnet boksen, det slo meg først etter at de var åpnet, fin til og ha penner i da :)

   Slett
 6. Så koselig å kunne være til inspirasjon. Herlig løsning på boksen din, og utrolig stilig resultat. Takk for at du deltar ho Scrappelyst.

  SvarSlett