fredag 8. mai 2015

Charms vinner!

Takker for hyggelig kommentar på dette innlegget: Bursdagskort svart/hvitt & kraft, kommentaren kom inn på google pluss.


Gratulerer Lena Løken, send meg adr. din, til monica@mcreative.no
så kommer det litt hyggelig post din vei :)

2 kommentarer:

 1. Så stilig det svart/kvitt kortet var.
  Min lille overraskelse til deg ligger klar og skal sendes i dag.
  Nå nytes morgenkaffien, og snart kjører eg og gubben til Stavanger for å hjelpe eldste dattera vår med hybelflytting.
  God helg til deg :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk :) Og som jeg gleder meg til denne forundringspakken -spennende! Plass til nok av ting i en hybel. Hjalp tantebarne mitt med det en gang og trodde jeg skulle få alt inn i bilen, sengen skulle stå igjen. Fikk ikke det og hun måtte ta toget med et lite lass i tillegg :) Du får ha god flytting og håper det går lekene lett for dere, god helg :)

  SvarSlett