lørdag 16. mai 2015

Sugerørkort, barndomsminne, bryllup

Sugerørkort

Bestemte meg for at jeg skulle teste ut sugerør på kort, og fant noen svarte i kjøkken skuffen. I og med at disse var ensfarget og ganske kjedelig bestemte jeg meg for at de skulle være en slags strukturert bakgrunn, synes det funket jeg!Deltar med dette hos:
Uniko Studio - Challenge #21 and Happy Birthday Bev!
Scrappelyst - Grublis for mai - Vimpel, sugerør, knapp og/eller blonde

Barndomsminne

Vi skrev en del i minnebøker og et av minnene jeg husker godt har jeg brukt på dette kortet, tror jeg husker det fordi vedkommende limte inn to 10 øreinger, disse plukket jeg ut og kjøpte meg 2 smågodt for, så noen onkelskrue ble jeg aldri -sparing har liksom aldri vært min greie, selv om jeg skulle ønske det. Hadde vært vittig å hatt denne onkelskrue i glansbilde, men det hadde jeg ikke. Hadde heller ikke lyst til å klippe i di gamle donald blandene, så da blei det utskrift og fargeleging.


Deltar med dette hos:
Papirlosjen - Utfordring mai: Barndomsminne

Bryllupskort

Har laget et nesten likt før, men denne gangen er det to menn som skal gifte seg - silhuett er av paret som skal gifte seg og denne gangen valgte jeg å lage et halvstaffeli.Deltar med dette hos:
Papirplaneten - Mai-utfordring, bryllup

10 kommentarer:

 1. Her var det jo både morsomme og elegante kort. Kult med dei sugerøra :)

  SvarSlett
 2. Fantastisk! Sugerørkortet var knallstilig! Onkel Skrue likeså!! Bryllupskortet var nydelig, og taler for seg selv! Ha en flott grunnlovsdag! Klem ;)

  SvarSlett
 3. Alle kortene dine va flotte ;) Digget Skruekortet og teksten ;) Takk for at du deltar i Papirlosjen sin utfordring.Klem fra DT Belinda

  SvarSlett
 4. Spennende bruk av sugerør, og lekre farger.
  Kjempestilige de to andre kortene også:-)

  Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst.

  Hege.

  SvarSlett
 5. Kreativ og stilig bruk av sugerør på det øverste kortet. Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst med dette :)

  Herlige kort de andre to også. Likte spesielt godt bryllupskortet - så rent og elegant!

  SvarSlett
 6. Such a wonderful collection of cards. Your floral card is so pretty, I love the pop of red against the black and the beautiful lace trim. Thanks so much for joining in on the Uniko Studio Challenge. Hugs Bev x

  SvarSlett
 7. Ah, det bryllupskort er superflot med rene linjer og fine effekter.

  SvarSlett
 8. Fabulous selection of cards here. I think your black and red floral card is so dramatic. Just lovely. Thanks so much for playing along with the Uniko Studio Challenge!

  SvarSlett
 9. Flott bryllupskort! Flott detalj den lille boken med navnene i!! :-)

  Takk for at du deltar på Papirplanetens Mai-utfordring!
  Klem fra DT-Gry

  SvarSlett
 10. Flotte kort:-) Morrsomt å bruke penger på skrue-kortet :-) Takk for at deltar i utfordringen "Barndomsminne" hos Papirlosjen :-) Klem DT Elisabeth

  SvarSlett