onsdag 22. juli 2015

Hobbysysel som er tidkrevende og tar liten plass

Har sett disse fargeleeggings bøkene både her og der. Så bestemte meg for at dette skulle testes ut.


Så bestilte bøker og tusj hos hobbyklubben.no.


Jeg blir jo aldri ferdig, tok jeg meg selv i å tenke flere ganger. Denne tok meg 3 kvelder å gjøre ferdig, jeg har brukt nesten alle fargene. Usikker på om dette ligger for meg, jeg fant absolutt ingen ro ved å sitte å fargelegge denne. Har jeg egentlig tålmodighet til dette? Kanskje det kan bli en tålmodighet trening. Vi får se :) +et er jo at det er en syssel som tar liten plass.


♥ Monica

2 kommentarer:

  1. Superfin fargelegging! Har en datter som har prøvd ut dette, skulle være så avslappende og avstressende! Hun syntes det var helt motsatt. Hun er så nøye med fargeleggingen at det var direkte stressende! Hihi ! Det kan kanskje virke forskjellig på folk... Ha en fin dag ! Uten fargelegging...Klem ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takker, kjenner meg veldig igjen, så funker helt sikkert forskjellig på folk. Men godt og høre at det er flere som ikke finner dette veldig avslappende :) Jeg har faktisk fargelagt litt til, for jeg liker å gi ting en sjanse, men disse bøkene får nok tantebarne mitt, neste gang hun er innom.

      Slett