torsdag 23. juli 2015

Sett med fargelagt møsterpapir

Nå har jeg testet ut disse fargeleggings bøkene og kommet frem til at dette ikke er noe for meg, så bøkene har fått ny eier. Jeg klippet ut det jeg hadde fargelagt og laget ett lite sett bestående av et kort, oppbevaringsbokser og en liten notis blokk.

*I have tested these coloring books and concluded that this is not, something for me. So now the books have a new owner. I cut out what I had colored and made a small set of tings. Card, boxes and a small notepad.

Deltar med dette kortet hos:
*Participating with this card at:

TIME OUT Challenges - Challenge #36 CASE Alice
Fargela også 2 små fugler, som jeg sikkert kan bruke på kort ved en senere anledning. Fortsatt god torsdag.

*I  also colored 2 small birds, which I certainly can use on a card later. Have a nice Thursday.


♥ Monica

11 kommentarer:

 1. Så artig måte å bruke de på da.

  SvarSlett
 2. Eg har bestemt meg for at desse fargeleggingsbøkene ikkje er nåke for meg heller.... utan å ha prøvd :) Det får holde med at eg prøver med litt fargelegging av små motiver til kortlaging av og til.
  Kreativ måte du har brukt det du har fargelagt før du gav opp.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Tror jeg blir å holde meg til disse motivene jeg også.

   Slett
 3. Wow your colouring is superb and what a fabulous collection of goodie. Thanks for joining TO x

  SvarSlett
 4. Wow, this is absolutely fabulous!

  SvarSlett
 5. Even though you have decided the colouring books are not for you, you have certainly put them to good use. Thanks for taking the TIME OUT and joining in on the challenge. Hugs Bev x

  SvarSlett
 6. Fabulous card and beautiful coloring!

  SvarSlett