søndag 12. juli 2015

To Love And Be Loved ♥


Deltar med dette hos:
Var så heldig og vinne på en utfordring hos Papirlosjen. Hvor jeg fikk mønster ark, stempler og Sticker collage'er. Papir og stempel har jeg brukt på prosjektene over. Synes stemplene er kjempe fine, men vet at jeg mest sannsynlig ikke kommer til å bruke de igjen. I stede for at de skal støve bort her hos meg, velger jeg å gi de videre :)
Så hvis du liker stempeltrykkene som jeg har brukt her og har adr. i Norge, kan disse bli dine. Alt du trenger å gjøre er å skrive LIKER i kommentar feltet, også trekker jeg en av dere, den 30.juli som vil motta disse "Crafty Individuals CI-402". Stemplene er brukt 2 ganger, til prosjektene over.


♥ Monica

6 kommentarer:

 1. Inger Hilde M. Andreassen12. juli 2015 kl. 21:42

  LIKER

  SvarSlett
 2. Så lekker og tag du har laget. Nydelige farger og herlig motiv!

  Takk for at du deltar i juli-utfordringen hos Scrappelyst!

  SvarSlett
 3. Nydelig tag.
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst.

  Hege.

  SvarSlett
 4. Lekker tag med flott fargelagt stempeltrykk. Flott kort også :)
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst :)

  SvarSlett
 5. Vinneren er trukket, Inger Hilde M. Andreassen stikker av med stemplene. Takker for hyggelige kommentarer fra jentene på Scrappelyst :)

  SvarSlett