tirsdag 4. august 2015

Jambo!

Denne gangen har jeg laget en side med bilder fra 2007, begynner å bli en stund siden. Men det er alltid hyggelig med tilbake blikk på "good times". Var inspirasjons bildet på Project Life Norge som fikk meg til å ta et dykk ned i bildene fra Kenya igjen. Det verste er at du blir sittende, så mye bilder og jeg har enda ikke laget noe album, mitt siste album er fra 2004. Så jeg håper virkelig at jeg blir skikkelig bitt av lommescrapping basillen. Men skal prøve og holde meg til 2014 og 2015 først. Men det gjør jo ikke noe og lage en og annen i ny og ne.
Deltar med dette hos:
Project Life NorgeUtfordring #8 2015

Når man lager en sånn side, så må man jo ha passende musikk.
Ha en nydelig tirsdag :)

♥ Monica

4 kommentarer:

 1. Så lekker Pl du har laget Monica :-) Heldig du som har hvert i Kenya, og sett sjiraffer i sitt naturlige element. Tusen takk for at du deltar i utfordringen for August her hoss oss i Project life Norge:-) Klem DT-Elisabeth

  SvarSlett
 2. Er det ikke herlig å kan lete i gamle bilder, så mange minner som kommer frem. Bakdelen kan jo noen ganger være at tiden går i fra en :)

  Takk for at du ble med på utfordringen vår hos PLIN Klemm Dt Jorunn

  SvarSlett
 3. Fantastiske dyr, og herlig side med ferieminnene :) Takk for at du deltar på PLiN sin augustutfordring ;)

  SvarSlett
 4. Takk for koselige tilbakemeldinger. Ja, jeg må si meg heldig, var en fantastisk tur :) For slå meg til ro med at all den tiden man bruker på bilder, er en hyggelig bruk av tid.

  SvarSlett