onsdag 4. november 2015

Bursdagskort til Lillestrøm supporter

Endelig fikk jeg tatt i bruk dette fotball arket. Jeg var redd det ikke skulle bli noe kort på en stund, fordi jeg ble bitt av denne aj basillen. Men så kom det en bestilling, jeg ikke kunne si nei til og bra var det, for nå har jeg klart å legge fra meg boka. Så nå er jeg klar for å ta fatt på litt julesyssel.med gavelomme til sesongkort

Deltar med dette hos:
*Participating with this at:
Kort'o'Mania - Utfordring #140 Bruk bare et mønsterpapir/ Use only one pattern paper.
Hjerteboden - Novemberutfordring - Maskulint
Craft your passion - Challenge 286, Anything Goes.

♥ Monica

6 kommentarer:

  1. What a great card and such a clever design.Love the label maker sentiments,they are an interesting touch.Thanks for joining us at Craft Your Passion.Hope to see you again next week.
    Lisa x

    SvarSlett
  2. Flott herrekort og bruk av bare et mønsterpapir! Takk for at du scrapper med Kort o Mania! Anne Lill - DT KOM

    SvarSlett