søndag 29. november 2015

Fra dør til dør

Ølbukk 2004, fra dør til dør med den voksne varianten av "på låve sitter nissen".

Jeg hadde lyst til å finne noe fra starten av min papir karriere, så da måtte jeg tilbake til slutten av 2011. Jeg fant frem en LO, nr.07 i rekken. Kanskje ikke den fineste, men den har sin sjarm :) Jeg ble veldig fornøyd med denne. Laget på et A4 ark. Limt på note ark til "på loven sitter nissen", en gammel bokside og foto. Sydd på ølbukk 2004, Limt på litt pynt i filt. Tekst i utskrift og dymo.Deltar med dette hos:
*Participating with this at:

ScrappelystVis oss det juleprosjektet du er mest fornøyd med


♥ Monica

3 kommentarer:

 1. Stilig LO! Tusen takk for at du deler med oss i Scrappelyst.
  Lykke til i trekningen :-)

  Hege

  SvarSlett
 2. Herleg, kjekt å sjå tilbake på kva ein har laga før :)
  God jul til deg!
  Gina

  SvarSlett