søndag 6. desember 2015

Dies, punch og masse glitter

Selv om vi er kommet til desember, så trenger jeg ikke bare julekort og juleting. Jeg har en hel haug rundt meg som fyller år i denne måneden også noen få i begynnelsen av januar. Så bursdagskort er året rundt. Her har jeg lekt meg med dies, punch og masse glitter. Dette kortet er også "copycat".
Opprinnelig et kort fra Jennifer McGuire, legger ut videoen under. Har aldri vert noe fan av glitter, da jeg føler at jeg glitrer i dagevis etter at jeg har brukt det. Men etter å se denne videoen så tenkte jeg at jeg skal gi det en sjanse til. Angrer ikke på det, for når jeg bruker våtservietter ved siden av så slipper jeg denne glitringen. Har også brukt teknikken på julekort jeg har lagt ut tidligere. Og glitter for min del, har kommet for å bli.
Deltar med dette hos:
*Participating with this at:

Scrappelyst - Utfordring for desember - Dies og/eller punch
♥ Monica

4 kommentarer:

 1. Så utrolig stilig og dekorativt kort. Skikkelig tøff effekt med glitteret!

  Takk for at du deltar i desember-utfordringen hos Scrappelyst!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Glitter er kult, glitter er toppen...

   Slett
 2. Eit glitrande flott kort! Og takk for at du deler link :)

  SvarSlett