onsdag 30. desember 2015

Elsker hyggelig post, julekort

Håper alle har hatt en fin fin jul, det har iallefall jeg. Har også fått mange fine julekort, men et skilte seg litt ut i bunken. Dette fikk jeg av Guri, et skikkelig fint og koselig kort. Digger den tørrembossete bakgrunnen, splatter av snø og en lekker håndskrift. Tusen takk *klem*.
Og ja, når jeg får noe jeg kan bruke så bruker jeg det. Så her er første korte, med litt "papir snacks" jeg fikk i julekortet mitt.

♥ Monica

6 kommentarer:

 1. Kjekt å kunne glede andre :)
  Og nå gleder du meg med nye ideer til å bruke mine egne scrappesaker.
  Det sauestempelet berre måtte eg ha for ca. 1 år sidan, men har ennå ikkje laga kort med det. Likte dette kortet så godt at eg tar og lifter det :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Superhyggelig å få :) Synes stempelet var kjempe kult, men jeg også synes det var vanskelig å bruke. Ble sånn passe fornøyd, så vis du skal lifte så synes jeg du bør legge til noe, for jeg synes det mangler noe, men vet ikke hva! Takk for utfordringen og godt nytt år. Gleder meg til å ta fatt på resten av papir sacksen :)

   Slett
 2. Så fint kort fra Guri ! Og lekkert det du lager ! Klem ;)
  Godt nytt år !

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant, synes det var rå lekkert! Tusen takk og godt nytt til deg også. Klem

   Slett
 3. Så kult stempel og kult kort :-) Flink du :-)

  SvarSlett