fredag 25. mars 2016

Bursdagskort, det glade 35
Her har jeg brukt kvistkartong som base, 2 møsterpapir et fra Papirdesign "1001 hjerter" og et fra Studio2mers, begge er forøverig gamle. På dette kortet har jeg også brukt en del dies.Vi starter bakfra og jobber oss frem: Spellbinders "curved borders one", Sizzix "TH Tinlits 660220", Sizzix "658793" og Kort&Godt "Gratulerer". Pyntet med litt minikortstokk.Har også brukt en hjørne punch på noen av hjørnene.

Så dette var dagens kort fra meg, ha en fin dag!

♥ Monica

8 kommentarer:

 1. Så stilig kort du har laget her :-) Me like :-)

  SvarSlett
 2. Stilig! Der har du endeleg tatt i bruk sizzix-diesen :)
  Sånn bølgedies står på ønskelista mi nå. Kreativt med kort som viser alderen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, tok litt tid men :) Den bølge diesen er knall fin, men tror det er en jeg går lei, men ekke helt sikker! Får se hva man får brukt den til. Jeg digger jo kortstokk i alle størrelser og det er en ting jeg absolutt ikke går lei.

   Slett
 3. Snyggt! Skoj detalj med spelkorten!

  SvarSlett
 4. beautiful card: "gratuleler" to you!

  SvarSlett