tirsdag 22. mars 2016

Hallo

Blitt litt inspirert av Jennifer McGuire til å sende ut flere hverdagskort, bare for å si hallo! Men en ting jeg savner er stempler som passer til ord diesene, jeg savner store plater med morsomme tekster som kan passe til. Kravstor er jeg også, for jeg ønsker meg de på norsk. Har sett at kaBoks har små stempelplater som hører til takk og hurra, kjempe fine og jeg håper at de eller andre kommer med flere som kan passe til. Kan hende jeg ikke har fått det med meg, vis noen har kommet ut med slike stempler. Så har du sett det, så sier jeg ja takk til tips.
Sola skinner over Skjettenbyen! Ha en solrik dag og har du ikke sol, så vet du hvor du kan ta turen.
♥ Monica

4 kommentarer:

 1. Knallfint kort! Kunne du fortelle meg hvem som har den buediesen? Vet at Marianne design har en, men dette er en annen !? Klem ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Det stemmer,denne er fra Spellbinders-A2 Curved Borders One.
   Du finner den hos Bikuben

   Slett
 2. Så lekkert dette var. Dekorativt med den bølgediesen. Ja, kvardagskort skulle ein ha vore flinkare til å sende. Synes eg var flink som sendte to påskekort i år. Det har eg ikkje gjort før.
  Tok ikkje bilde av korta oppi eska, for det var forskjellige småkort som eg har vist i bloggen før.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Påske kort er koselig, synes også du var flink. Høytidene kommer så fort på meg, at det er enkelte kort som ikke kommer seg med i posten. Men hverdagskort har jo ikke noen spesiell dato, så tror kanskje jeg kan bli super god på de. Også får jeg være passe flink på høytidene :) Skjønner, det så bare så utrolig spennende ut og titte oppi boksen.

   Slett