mandag 28. mars 2016

PC kort

Denne gangen har jeg laget et kort til en som er glad i å bruke pc'en og er også veldig glad i å spille på den. Laget meg et utskrifts ark med skjerm, tastatur og mus. Basen er svart basill. Brukt digital stempel fra Kenny K - "Boy Gamer".


 Har laget lomme til musematten, så den skyves bare inn når kortet ikke står oppe.Musematten på denne er et ekstra kort, da det er veldig mange som skal være med på gaven. Så her er det god plass til signaturer.
Kortet åpnes som en vanelig computer, så jeg har bare vendt på retningen av hva jeg ellers pleier å gjøre når jeg lager staffelikort. Dette funket veldig greit.


♥ Monica

2 kommentarer:

  1. Knallfint pc kort :-) Enda en ting jeg ikke har prøvd! Ønsker deg en fin dag :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk :) Det er det som er så fantastisk, er så mye man kan velge å lage som man ikke har prøvd før, da blir det liksom aldri kjedelig. Håper du får en fin dag du med :)

      Slett