fredag 8. april 2016

Fargerike bursdagskort

Hei, hei! I dag har jeg lyst til å vise to bursdagskort med mønsterpapir fra memories - nille. Stempelet som er brukt husker jeg ikke hvor kommer fra, det er gammelt og mest sannsynlig ute av produksjon. Har pyntet med epoxy stickers og paljetter.


God helg

♥ Monica

2 kommentarer:

  1. Så søte kort du har laget :-) Bruker av og til litt Nille jeg også! Funker helt fint ;-) Lurer på om jeg har dette arket? det er litt fint. Ønsker deg en fin helg :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk :) Nille ark funker, har faktisk funnet et av de beste arkene mine der. Også kjøpte jeg litt når de hadde tilbud og fant ut at de hadde faktisk noen helt ok mønster papir også, noen av arkene var skikkelig fine, har brukt de på et album jeg har laget.

      Slett