lørdag 2. april 2016

Stemplings verktøy

Da har jeg prøvd å lage meg noen stemplings verktøy. Testet ut i cd cover, denne funker greit, men kanter og størrelse irriterer meg litt.

Så rotet jeg i gammel emballasje og fant en fantastisk boks det har vert parfyme i. Lokket på denne minnet om en stor akryl kloss, så denne har jeg brukt til lokk og bunnen er akrylplate (rammme) fra ikea. Hengslene plukket jeg av et skrin jeg skulle kaste. Liker denne godt, men pga. utseende så må jeg ærlig innrømme at jeg ønsker meg en stampoholic tool eller misti stamping tool. Trodde ikke jeg skulle gjøre det, men etter å ha brukt denne, kjenner jeg at det er en ting jeg ønsker å få i hus. Men inntil da, får denne duge.Så denne skal jeg kose meg med i helgen. God helg!

♥ Monica

2 kommentarer:

  1. Geialt! Nå må jeg se om det finnes noe her i huset som jeg kan lage en av også :-) Vet att jeg har ett skrin med hengsler :-) Ha en flott helg :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Helt imponert over hvor fort du produserte din egen :)

      Slett