søndag 19. juni 2016

Ikke spør om folks mening, hvis du egentlig ikke ønsker den!

Dette er egentlig litt fascinerende. En liten observasjon som jeg har funnet flere steder når jeg har vandretur rundt på nett. Denne bidrar også til at jeg ikke ønsker å kommentere.
Det skal også sies at det kommer som regel svært få tips til endringer i kommentar feltet på de fleste av disse. Bildet under er laget av meg, bare for å illustrere mitt poeng. Hvis jeg noen gang legger ut et bilde får å få tips og råd, så ønsker jeg meg mange, mange, mange -da har jeg jo litt å velge i.

Folk som legger ut et bilde av sitt prosjekt og spør om råd.Rødtopp og Henriette har tatt seg god tid til å se på kortet og kommet frem til noen endringer du kan gjøre.
- I stede for å bare takke for tipset, velger jeg og vise at jeg ikke er fornøyd med det tipset. Trykker heller ikke liker for at du tok deg tid til å svare, for jeg likte jo ikke tipset.
(Dette gjør at jeg ikke ønsker å komme med noe tips, jeg ønsker ikke å kaste kortet en tanke.)

Mens Silje og Kristine synes kortet er fint sånn som det er.
-dette trykker jeg liker på!

Og det er da jeg spør, var intensjonen å få tips eller skryt? Eller er det vanskelig å motta råd?

Grunnen min for å skrive dette, er fordi jeg har alltid latt være å kommentere, redd for å tråkke på tærne til folk - når intensjonen min var å hjelpe. Å jeg tror at de fleste som velger å kommentere er ute etter akkurat samme ting, å hjelp! Når dette ikke blir satt pris på, så velger man å la hver.
Jeg ønsker meg et levende miljø, ikke et dødt et. Et miljø hvor man ikke er redd for å dele meninger og et miljø hvor man skjønner at de fleste er ute etter å hjelp, inspirere og dele. Og det er det jeg har lyst til. Dele hobbyen min med likesinnede, nemlig folk som elsker papir.


♥ Monica
~~Ha en fin dag, med mange smil  ~ ♥ ~

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar