søndag 3. juli 2016

Da ble det mer dukkestrikk (Søster'n strikker!)

Da ble det mer dukkestrikk. Jeg fikk fire nøster med sisu garn, hvitt, rødt og blått, samt ett hvit og ett rosa i baby ull av en kollega. Fikk også noen nøster med hvit og lilla av mamma (disse var litt på grensen, noe tykt.) Så da var det bare å komponere i forhold til fargene. Tatt utgangspunkt i dukkestrikk boken som tidligere, men vesken er selvkomponert av siste rest av garnet. Utfordringen var å beregne plaggene i forhold til ulik garntype og innfarging. Synes jeg løste oppgaven bra om jeg må si det selv *smiler*. Disse settene er til barnebarnet til en av mine kollega'er som også fikk lyst på tøy etter å ha sett hva jeg hadde med til hun jeg strikket til sist.

Nå blir det en liten pause i dukketøy strikkingen, da jeg har andre prosjekter jeg også må få ferdig. Så her er det bare å ta fatt på pinnene. Og håper på sol, slik at jeg kan sitte ute og kose meg med strikkingen.

Ha en fin dag.
Mvh IBD

--
Disse settene er inspirert og har tatt utgangspunktet ut fra Målfrid Gausel sin bok "Stikk dukkeklær". (Ikke i salg, lengre.)
Målfrid Gausel har gitt ut flere bøker og du finner henne på Facebook "Doll-knitting by Målfrid Gausel" og doll-knitting-patterns.com, absolutt vert et besøk, hun har masse fine oppskrifter.

Søster'n tar bestillinger om hun har tid.
Babyborn settene tar hun mellom 350,-/450,- (Kommer ann på settet.) +porto. Strikkes i Gjesdal silja eller babyull.
--

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar