søndag 22. januar 2017

Papir til å bli glad av

Fikk en flott pakke med mønsterpapir "Bo Bunny - Enchanted Garden Collection Pack" og pynt fra Scrappiness til jul, og jeg har kost meg masse med disse fargerike morsomme papirenen. Jeg har klippet, limt og brukt en del 3D puter for å løfte deler av papiret. Alle kortene har også fått et lite lag med Wink Of Stella, her og der.Det geniale med papir pakker/blokker/serier er jo at de går så godt i lag.På dette kortet har jeg også lagt til en bit vellum og en blomst fra papirdesig.Her har jeg i tillegg brukt tekststempler fra kort og godt, epoxysticker og glossy accent som små perler på sommerfugler og soppene.På dette har jeg lagt til litt bling.På denne har jeg hentet blomster og tekst fra en pakke med ferdig utkuttet biter.

God Søndag!
♥ Monica
~~Ha en fin dag, med mange smil  ~ ♥ ~

4 kommentarer:

 1. For noen sprudlende og herlige kort. Til å bli skikkelig glad av.. Du er flink! Jeg prøvde meg litt på den hobbyen for noen år siden, men det tok såpass mye tid, at i tillegg til alt det andre jeg skulle lage, så ble det litt for mye.. Men du verden, det var veldig gøy å holde på med.. Hilsen fra Inger Johanne

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :D Sant, det tar tid, men veldig gøy :) Går litt opp og ned, noen ganger har du tid til å sitte lenge og andre ganger ikke. Trives med denne hobbyen, men det finnes mye annet som er gøy også :) Greit å ha noe man kan koble av med.

   Slett
 2. Ja, desse korta er jo til å bli glad av :)

  SvarSlett