mandag 27. februar 2017

Babykort til gutt i kraft og blått


Kortbase i kraft med toppbrett. Alle kanter av kraftkartongen har blitt distresset med "Vintage Photo". Da jeg kuttet ut ovalene tok jeg vare på negativen som jeg har brukt inni og distresset, sånn at jeg fikk en ramme rundt selve teksten. Vognen er kuttet ut i kraft og sølv, hvor jeg har limt oppå hverandre. Løftet noen elementer med 3D puter og pyntet med perler og bling. Stemplet tekst på forside og inni.♥ Monica
~~Ha en fin dag, med mange smil  ~ ♥ ~

-MATERIALLISTE-
KARTONG/PAPIR:
Kraftkartong, Mønsterpapir "rester"
STEMPEL:
Kort og Godt "S-240"
STEMPELPUTER:
-Archival ink--Jet Black- -Distress Ink- -Vintage Photo-
DIES/PUNCH:
Ebay "Oval dies", "Babyvogn", "Bord"
PYNT:
Halvperler, Rhinestone

3 kommentarer:

  1. Kjempesøtt kort! Fin die til vogna! Klem ;)

    SvarSlett
  2. Dette babykortet likte eg veldig godt. Litt røft, men alikevel søtt :)

    SvarSlett