mandag 20. februar 2017

Blomsterkule

Kjente at tiden var inne for å få brukt opp litt av de papirblomstene som jeg ikke kommer til å bruke på kort eller layout. Så da bestemte jeg meg for å lage en blomsterkule, en søt liten dekorasjon til heimen.


Først farget jeg alle de hvite rosene med grønn glimmermist, for å få de til å passe sammen med de andre jeg hadde valgt ut. Klippet bort stilkene og lot det være igjen ca. 2-3 cm. Så limte og stakk jeg de på plass.
På stilk/stammen har jeg bruk 2 piperensere og surret hyssing rundt før jeg stakk den på plass. Så avsluttet jeg med en blonde sløyfe rundt.


Har satt den i et glass fylt med stein.

♥ Monica
~~Ha en fin dag, med mange smil  ~ ♥ ~

-MATERIALLISTE-
Isoporkule, Piperensere, Hyssing, Blonde, Diverse blomster, Glimmermist og Lim

2 kommentarer:

  1. Så søt blomsterdekorasjon :-) En fin måte å bruke opp litt blomster på. Flink du :-) Drønnefangeren er forresten fra Ebay ;-) Ønsker deg en fin kveld :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk :) Har ikke sett den der, men nå har jeg det :D Skikkelig fin <3

      Slett