søndag 19. februar 2017

Den som intet våger...

intet vinner... En type motivasjonskort

Kortet har ligget halvferdig en stund, men i dag fikk jeg rotet meg til å gjøre det ferdig.


Kortbase i kraft 4 x 5 1/2 inch, med toppbrett. Rett på basen har jeg limt et litt mindre hvittpapir som er fargelagt med grønn og lilla. Så kommer en kraftbit, hvor som jeg har stanset ut mønster med TH die. På denne har jeg også laget en ramme av hvittpapir som er fargelagt med blå, denne er festet på med 3D tape. Ny kraftbit med nytt stanset ut TH die mønster også festet på med 3D tape. 
Motivet fra Kenny K er fargelagt med promarkers og stabilo penner, jeg har brukt farger som er i motivet til å fargelegge bakgrunn med. Til slutt har jeg stemplet tekst med stempler fra papirdesign, klippet ut og limt på med 3D tape.Inn har jeg limt inn en oval kuttet ut med die fra LaLa Land og stemplet tekst med stempel fra Papirdesign.
♥ Monica
~~Ha en fin dag, med mange smil  ~ ♥ ~

-MATERIALLISTE-
KARTONG/PAPIR:
Kraftkartong, Hvittpapir
STEMPEL:
KennyK Digistamp "Skate Chick", Papirdesign "Herlig PD13789"
STEMPELPUTER:
-Archival ink--Jet Black-
TUSJ/PENNER:
ProMARKERS, Stabilo point 88
DIES:
 Sizzix, Tim Holtz "Mixed Media Thinlitz", LaLa Land "Stitched Elements Dies"

4 kommentarer:

  1. Love how you layered the mixed media dies. Fun and cool card. Hugz

    SvarSlett
  2. Läckert! gillar det lila håret och bakgrunden är så cool. Snyggt med kraft papper också. Kram

    SvarSlett