fredag 24. februar 2017

Scatchbook, gråblyant, google søk og kopier

Satt og bladde gjennom art journal boka mi og kom frem til at tegningene mine var utrolig kjedelig. Da fant jeg ut at jeg skulle gå til innkjøp av en scatchbook, sånn at vi får trent litt på det å lage linjer.
Den beste måten å lære på for meg, er å kopiere andre. Så ved noen enkle google søk fant jeg bilder av tegninger andre har tegnet og har forsøk og kopier noe av det.Under ser du boken jeg har kjøpt. "Time Book painting Sketchbook Hardcover Paper Blank Sketch 4 Model Choose" fra ebay. Helt grei til gråblyant og akvarellblyanter (men ikke for mye vann). Siden er noe tynne, men funker til min bruk. Er jo en type kladde/trenings bok.Denne og neste uke skal fokuset ligge på øyne. Skal prøve og få skriblet litt hver dag.
♥ Monica
~~Ha en fin dag, med mange smil  ~ ♥ ~


2 kommentarer:

  1. Wow! så flink du er til å tegene! Er imponert! Ønsker deg en flott helg :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. flink til å kopiere ;) Fri hånd, ikke helt det store, enda :D Helga god

      Slett